Hvor kan jeg få behandling i Danmark? 

Behandlingssteder i Danmark tilbyder gratis undersøgelse, rådgivning og behandling til personer over 18 med seksuelle tanker om børn. 

Behandling kan være med til at ændre dine tanker og adfærd. Det tager tid, men kan føre til en stor forandring.

Sexologisk Klinik er det sted, flest har hørt om. Det ligger dog kun i København, men næsten det samme tilbud ligger rundt i landet. De hedder dog lidt forskellige ting. I Aarhus hedder det 'Retspsykiatrisk Klinik', i Middelfart hedder det 'Psykiatrisk Afdeling', og i Odense hedder det 'Team for Sexologi'. Alle tilbud er med i det, der hedder det Danske Behandlernetværk for seksualkriminelle. Dog tilbyder alle behandlingsstederne også behandling til personer, som ikke er kriminelle. Behandlingsstederne tager også imod patienter, som vil have hjælp til at håndtere deres seksuelle tiltrækning af børn.

Hvad kan de forskellige steder hjælpe med?

Alle steder tilbyder gratis undersøgelse, rådgivning og behandling til personer over 18 med seksuelle tanker om børn. Dem, der arbejder der, har arbejdet med svære tanker i mange år, og de vil ikke blive bange for det, du fortæller dem. Selvom de også hjælper folk, der har begået kriminalitet, er alle stederne også specialiseret i at hjælpe folk, der kun har tanker, der gør dem bekymret.

Hvordan kommer jeg i gang med et behandlingsforløb?

Før du kan starte på et behandlingsforløb hos et af stederne, skal du have en henvisning fra din læge. Det kan være svært at åbne sig op overfor sin læge. Hvis du er nervøs for det, kan du få mere info om, hvad der sker, når man taler med sin læge om seksuelle fantasier om børn på linket herunder.

Du kan også ringe anonymt til Brydcirklen først og få råd fra dem om, hvordan du fortæller det til din læge. Det har de hjulpet mange med før. 

Værd at besøge

Det kan være svært at vide, hvem eller hvor man skal gå hen, men på baggrund af dine svar vil vi anbefale dig at besøge disse steder